Büdös a csirkétek!

Létrehozta: info, Módosítva ekkor Thu, 07 Jul 2022 ekkor: 07:33 AM által Farm Remény

Távol álljon tőlünk, hogy ne vállaljunk felelősséget, de új vásárlóknál többször felmerült már ez a kérdéskör.


A csirkéket nem hipós-klóros vízben hűtjük és a csirkékkel nem érintkezik semmi fertőtlenítőszer. Így a csirkéknek nincs steril, hipós szaga, amit nagyon sok ember megszokott már. Ezt a fajta szagtalanságot nem tudjuk és nem akarjuk hozni.


A vákumcsomagolás és az esetleges rossz mosás a részünkről (bent maradt kevés vér vagy tüdődarab), azt okozhatja, hogy a zacskónak és a zacskóból kibontott csirkének erősebb a szaga. A vákumcsomagolás csak erősít ezen. De valóban romlott a csirke? Nyálkás a hús, magának a húsnak van szaga?


Mielőtt azonnal a kukába dobnád, légyszi mosd el a csirkét alaposan és szárítsd meg. A probléma jó eséllyel megoldódott. A zacskót meg nem kell szagolgatni.


A fentiekben elég magabiztosak vagyunk, mivel jó a hűtési láncunk és friss a csirke. A 3 év alatt csak egyetlen egyszer volt hűtési problémánk.


De szó nélkül visszatérítjük a pénzt, ha úgy gondolod, hogy nálunk volt a gond. (Természetesen, ha a kocsiba hagytad a csirkéket vásárlás után a tűző napon, akkor lehetnek gondok, de azért nem tudunk felelősséget vállalni.)

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani